Projemiz Ar-Ge Bülteninde

İsviçre Büyükelçliği tarafından finanse edilen Minik Dünyam Projemiz Ar-Ge Bülteninde yer aldı.

28.01.2020 259

Yozgat il Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yıllık olarak çıkarılan ve Yozgat geneli eğitimde örnek uygulamaların yayınlandığı Ar-Ge bülteninde Minik Dünyam projemize yer verildi. Bültenin 22 ve 23. sayfalarında yer bulan projemiz, İsviçre Büyükelçiliği tarafından finanse edilmiş ve okulumuz tarafından yürütülmüştü. Projemiz çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yapılacak faaliyetleri içeriyordu. Bu kapsamda yaptığımız öğrenci semineri, aile ziyaretleri, yarışmalar ve kısa film çekimi yapılmıştı. Projemiz hakkında detaylı bilgiler web sitemizde yer almaktadır.

Projemizi örnek uygulama kategorisinde değerlendirerek bültende yer veren Ar-Ge ekibine teşekkür ediyoruz.

Ar-Ge Bültenine ulaşmak için tıklayınız.

28-01-202028-01-2020