Haydi Çocuklar Camiye Etkinliği Ödül Töreni Yapıldı

Haydi Çocuklar Camiye Etkinliği Kapsamında etkinliğe katılan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

14.02.2020 295

Çocuklarımızın ve gençlerimizin cami ile buluşmalarını sağlamak için başlatılan "Haydi Çocuklar Camiye" etkinliği kapsamında etkinliğe katılan tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi. Etkinlik yarıyıl tatili boyunca vakit namazlarını camide cemaatle kılan öğrencilere puanlama sistemi ile dereceler verildi. Etkinlik sonrası projeye katılan tüm öğrencilerimizin ödüllendirilmesi için okulumuz öğretmenleri ve kasabamız merkez camii cemaati işbirliği ile ödüller hazırlandı. 14.02.2020 Cuma günü cuma namazı öncesi öğrencilerimiz cemaat önünde ödüllendirildi.

Etkinliğimize destek veren ve bu güzel hayrın gerçekleşmesine katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, okulumuz öğretmenlerine, cami cemaatimize ve merkez cami imamı Murat BÖLÜKBAŞI hocama teşekkür ederiz.

14-02-202014-02-2020