Genel Değerlendirme Toplantısı Yaptık.

Genel Değerlendirme Toplantısı Yaptık.

Okulumuz öğretmenleri ile genel değerlendirme toplantısı yaptık.

06.03.2020 303

İkinci dönem öğretmenler kurulu toplantımızdan sonra ara değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıda geçtiğimiz hafta okul geneli yapılan deneme sınavı sonuçları değerlendirildi. Eğitim öğretim yılı başından itibaren yapılan deneme sınavlarındaki eğilim incelendi. Öğrencilerimizin eksik olan kazanımlarının kişi bazında belirlenerek giderilmesi için tedbir alınması kararlaştırıldı. 

Ayrıca Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 30-31 Mart tarihlerinde yapılacak olan ortak sınavlar için görüşmeler yapıldı. Ortak sınavlar öncesi öğrencilere kazanımlar hakkında bilgi verilmesi ve sınava hazırlanmaları konusunda rehberlik edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda 8. sınıfların LGS ve diğer sınıfların Bursluluk sınavları için hazırlanmalarında okulun tüm imkan ve kaynaklarının kullanılması ve öğrencilere iyi rehberlik yapılması kararlaştırıldı.

Yine Mart ayındaki belirli gün ve haftaların etkili programlar ile sunulması kararlaştırıldı. Okulumuz tarafından yürütülen 2 proje faaliyetlerinin iş birliği ve ekip ruhu ile yapılmasının faydalı olacağı görüşüldü.

okul Müdürü tarafından öğrencilerin ahlaki gelişimlerine katkı sağlanması için öğretmenlerin model olmaları ve olumlu pekiçtireç kullanmaları istendi.

06-03-2020

İLETİŞİM

Adres:
ARAPLI BELDESİ GÜZEL YURT MAH. KARAÇAM CAD. ARAPLI KASABASI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 7 SORGUN / YOZGAT


Telefon
(354) 433 7022


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın