Araplı İmam Hatip ortaokulu öğrencileri yazarımız Durali Doğan hocamızla buluştu

16.12.2021 171

Araplı İmam Hatip ortaokulu tarafından yürütülen gençliği önemse geleceğe gülümse isimli proje kapsamında Sorgun ilçemizin değerli yazarlarından Durali Doğan hocamız öğrenciler ile buluştu yazarlık ve şairlik hakkında bilgi veren hocamız yazmış olduğu eserleri hikayeleri ile birlikte öğrencilerimizle paylaştı. Yazarlık ve şairlik için öncelikle insanın kendi çevresini gözlemlemesinin ve araştırma yapmasının en önemli başlama yöntemi olduğunu belirtti yine öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimiz hakkında çeşitli bilgiler aktardı öğrencilerimiz hocamıza sorular sorarak meraklarını giderdi. Hocamız böyle bir proje kapsamında öğrenciler ile buluşmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Söyleşiden sonra öğretmenlerimizle eğitimcilik üzerine sohbet etti roje faaliyetlerimize katkılarından dolayı araplı İmam Hatip ortaokulu olarak değerli hocamıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

16-12-202116-12-202116-12-202116-12-202116-12-202116-12-2021