Araplı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Din eğitim ve öğretimini özümsemiş, kendini sürekli yenileyerek bulunduğu bölgede topluma önderlik eden kurum olmak.

Misyon: Hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, güzel ahlaklı, inançlı, İslam dininin güzelliklerini yansıtan, kendini geliştirip yenileyen mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 3 Öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1 Öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1 Öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1 Öğrencimiz LGS de Şehitler Fen Lisesine yerleşti. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1 Öğrencimiz Erdoğan Akdağ Fen Lisesine, 1 Öğrencimiz Milli İrade Anadolu Proje İmam Hatip Lisesine yerleşti.

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Servis yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: Okul içi futfol, voleybol, basketbol, mangala ve masa tenisi turnuvaları.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: 1-"Doğru Davranışları Yapıyorum, Ahlakımı Güzelleştiriyorum" 2-"Kıymalı Pide Dağıtmayalım, Sadaka-i Cariyeyi Canlandıralım" 3-"Her Sınıfın Bir Yetim kardeşi Var" 4-"Su Kuyusu" 5- AB Hibe Projeleri 6- Erasmus + Projesi 7- E-Twinning Projesi 8- İsviçre Büyük Elçiliği "Minik Dünyam" Projesi 9- KOP ile Kitaba Dokun Hayata Tutun Projesi 10- Gençliği Önemse Geleceğe Gülümse Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Başvuru yapıldı sonuçlar bekleniyor.
Kontenjan Bilgileri: 0

Telefon - 0 354 433 70 22

WEB - https://arapliimamhatip.meb.k12.tr

Adres - ARAPLI BELDESİ GÜZEL YURT MAH. KARAÇAM CAD. ARAPLI KASABASI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 7 SORGUN / YOZGAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Güzelyurt Mahallesi Karaçam Caddesi No:7 Araplı Kasabası Sorgun/YOZGAT

Ulaşım Sorgun ilçesinden gidiş geliş yapılmakta. Tutulan öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 27km. İl merkezine 60km.