YOZGAT / SORGUN - Araplı İmam-Hatip Ortaokulu

Araplı İmam Hatip Ortaokulu Su Kuyusu Projesi

Araplı İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri tarafından ÇAD’da 4.000$ değerindeki, 60 metre derinliğinde ve 200 kişinin faydalandığı su kuyusu açıldı. Araplı İmam Hatip Ortaokulu olarak bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Öğretmenler olarak 2015 yılı Ramazan ayında başlattığımız proje sonucunda ÇAD’da su kuyusu açmak için gerekli olan 4.000$ toplanarak İHH hesabına yatırıldı. Araplı İmam Hatip Ortaokulu adına ÇAD’da su kuyusunun açıldığı haberini aldık. Afrika’da su bulamayan insanlara böylesine güzel bir çalışmayı yapmaktan çok mutluyuz.

Bu projede özverili çalışmalarından dolayı  Akif Karaca, Halime Arslan, Emre Kansu, Kevser Açıkel, Üçgül Ballı’yı ve diğer öğretmenlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca bize güvenerek çıktığımız bu yolda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen eş,dost ve akrabalarımıza da teşekkür ediyorum.  #İyilikHerTopraktaYeşerir

Yayın: 05.08.2015 - Güncelleme: 14.02.2018 12:09 - Görüntülenme: 2103