KOP Projemiz Resim, Şiir ve Slogan Yarışması

KOP Projemiz kapsamında resim, şiir ve slogan yarışması

15.02.2020 229

Değerli Öğrencilerimiz,

Projemiz kapsamında öğrencilerimize ve sizlere kitap sevgisi aşılamak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için yapacağımız etkinliklerden birisi de resim, şiir ve slogan yarışmasıdır.

Bu etkinlik çerçevesinde ilkokul öğrencileri için şiir, ortaokul öğrencileri için resim ve slogan kategorilerinde üç adet yarışma düzenlenmiştir. Yarışma sonunda ilk üç dereceye giren velilerimize çeşitli hediyeler verilecektir.

Eserlerin ana teması Kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı olacaktır. Eserler 16 Mart 2020 tarihine kadar okulumuz idaresine teslim edilecektir. Değerlendirme ve ödül töreni daha sonra yapılacaktır. Bu vesile ile yarışmaya katılmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

15-02-2020